Πληροφορίες Αποστολής & Επιστροφής

Πολιτική αποστολής

 1. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται στο χώρο σας και παραδίδονται στην διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά των προίόντων. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS Courier για την αποστολή των προϊόντων.
 2. Όταν γίνει η αποστολή των προϊόντων, αποστέλλεται ενημερωτικό email στον πελάτη με τον αριθμό Voucher της αποστολής έτσι ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει την όλη πορεία της αποστολής.
 3. Σημειώστε ότι δεν γίνονται παραδόσεις Σάββατα και Κυριακές.Εκτός, αν το ζητήσετε εσείς, οπότε και ακολουθείται επιπρόσθετη χρέωση, για την οποία θα σας ενημερώσουμε σε κάθε περίπτωση.
 4. Να τονίσουμε ότι η καταχώρηση της παραγγελίας γίνεται καθημερινή έως τις 15:00.
 5. Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης.
 6. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος.
 7. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) αδυνατούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός του προκαθορισμένου, θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σ

Αναλυτικά:

1.Το κόστος αποστολής υπολογίζεται βάσει βάρους και για τα πρώτα 2,5 κιλά η χρέωση είναι 3,00€ και για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 1,00 €/κιλό εώς 10 κιλά.
- Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι 3,00€-Οι παραγγελίες αποστέλλονται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή-Όταν τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία, συνήθως χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Δυσπρόσιτες Περιοχές 2-5 εργάσιμες ημέρες.

ΝησιωτικοίΠροορισμοί 2-5 εργάσιμες ημέρες.

για να παραλάβετε και ανάλογα με τον προορισμό.

Έξοδα μεταφορικών με αντικαταβολή :

Όλες οι αποστολές των αντικαταβολών γίνονται  με την ACS Courier, στο σημείο που θα επιλέξει να του παραδοθούν τα προϊόντα ο πελάτης, με επιπρόσθετη χρέωση στη συνολική τιμή +2,00€.

Για παραγγελίες άνω των 35€. τα έξοδα μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.

Τα μεταφορικά στο εξωτερικό υπολογίζονται 

 

 

Με αυτόν τον αριθμό  (tracking code)  έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής σας μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας ταχυμεταφορών https://www.acscourier.net/el/home

-Σε περίπτωση που απουσιάζετε από την διεύθυνση παράδοσης, η εταιρία ταχυμεταφορών θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο στο οποίο πρέπει να καλέσετε, για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή

Εάν έχετε άλλες απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας ή στο τηλέφωνο 2317009291 ή μέσω email στο somacreations22@gmail.com

Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Μπορείτε να επιστρέψετε εύκολα, προϊόντα που έχετε αγοράσει από το somacreations.com αν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα στο προϊόν ή αν αλλάξετε γνώμη για την επιλογή σας.

  1. Ελαττωματικό προϊόν: Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Το προϊόν θα αποσταλεί πρωτίστως στο τμήμα Ελέγχου προς διαπίστωση  ελαττωματικού προϊόν και στη συνέχεια θα αντικατασταθεί.
  2. Αλλαγή γνώμης: Αν αλλάξετε γνώμη για το προϊόν που παραλάβατε μπορείτε να το επιστρέψετε, αρκεί να μην έχουν παρέλθει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.
  3. Αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση αποστολέα στα εξής στοιχεία:

   Σ.ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ Μ.ΜΑΝΟΥΛΙΔΟΥ Ο.Ε, με την εταιρεία ACS υποχρεωτικά μαζί με αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής, αναγράφοντας σε ένα σημείωμα τον λόγο αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος.

  4. Στο δέμα της επιστροφής αναφέρετε: Προς Κατάστημα  Somacreations, 28ης Οκτωβρίου 25, Εύοσμος , Θεσσαλονίκη, ΤΚ: 56224

Παράλληλα πραγματοποιείτε μία νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείτε στο online κατάστημα και στο πεδίο ΣΧΟΛΙΑ αναγράφετε την λέξη ΑΛΛΑΓΗ και τον αριθμό ότι πρόκειται για αλλαγή καθώς και το νούμερο της Απόδειξης Λιανικής.

Όταν παραλάβουμε το προϊόν της αποστολής, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της νέας παραγγελίας.